ukflag.pngfinland-flag.png

 

Varausehdot

Länsitalon tilan varausehdot:


VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20%) huvilaloman vuokrahinnasta eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppuosa vuokrasta maksetaan n. neljä (4) viikkoa ennen loman alkua.

Jos varaus tehdään myöhemmin kuin neljä viikkoa ennen loman alkua, maksetaan koko vuokrasumma yhdellä kertaa.

Mikäli suorituksia ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu.

 

VARAUKSEN  PERUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut tilalle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, pidätetään koko vuokrasumma, ellei huvilaa saada uudelleen vuokrattua.

Mikäli peruutuksen syynä on varaajan tai hänen perheenjäsenensä äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus), vuokra palautetaan 50€:n toimistomaksua lukuun ottamatta.

 

TILAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS TAI HÄIRIÖKÄYTTÄYTYMISESTÄ JOHTUVA VARAUKSEN KESKEYTYS

Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), tilalla on oikeus irtisanoa varaus. Tilan on tällöin viipymättä ilmoitettava peruutuksesta asiakkaalle ja palautettava vuokra kokonaisuudessaan. Force majeure-esteen takia asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Mikäli asiakas/varaaja ei tilan/omistajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa loma-asunnossa tai lähiympäristössä, on omistajalla oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kustannukset laskutetaan varaajalta.

 

VAIHTOPÄIVÄ, AVAIMEN LUOVUTUS JA PALAUTUS JA OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Vaihtopäivä on perjantai. Huvila on käytettävissä tulopäivänä klo 18.00 lähtien ja lähtöpäivään klo 12.00 asti. Viikonloppuvuokrauksessa huvila on käytettävissä tulopäivänä klo 18.00 lähtien ja lähtöpäivään klo 18.00 asti.

Avainten luovutuksesta sovitaan ennalta huvilan omistajan kanssa. Avain luovutetaan vain, jos vuokra on maksettu. Asiakas on vastuussa vuokrauksen ajan avaimesta. Kadonneesta avaimesta peritään asiakkaalta lukon vaihtamisesta aiheutuneet kulut.

Huvilan vuokraan sisältyy kalusteet, perusastiasto, astianpesukone ja muut kodinkoneet. Wc- ja talouspaperit asiakkaan tulee hankkia itse. Vuodevaatteet kuuluvat vuokraan, mutta liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) asiakkaan tulee joko tuoda mukanaan tai vuokrata tilalta hintaan 12€ / setti. Lakanoiden käyttö on ehdotonta.

Huvilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, josta aiemmin on sovittu. Lemmikkieläinten tuominen huvilaan on KIELLETTY. Tupakointi on KIELLETTY sisätiloissa. Asuntovaunujen /-autojen ja telttojen käyttö huvilan yhteydessä on sallittua vain omistajan luvalla.

Loppusiivouksesta huolehtii asiakas tai halutessaan hän voi tilata sen tilalta etukäteen.  Asiakkaan tulee huolehtia siivouksessa seuraavista asioista: roskienvienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus.  Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset eritteet (oksennukset, ulosteet jne.) poistettuna. Myös lomakohteen piha-alueen tulee olla siisti. Ellei loppusiivousta ole tehty eikä sitä ole myöskään tilalta tilattu tai se on suoritettu puutteellisesti, on tila oikeutettu perimään asiakkaalta siivousmaksun lisäksi 50%:n lisämaksun. 

Huvilan pihapiirissä sijaitseva pihasauna on vuokralaisten vapaassa käytössä. Rannassa sijaitseva rantasauna on vuokralaisten päiväkäytössä (klo 12-23) kesäaikaan sopimuksen mukaan erillisvuokrasta. Yöpyminen on kielletty piha- ja rantasaunassa. 

Lapset voivat leikkiä huvilan leikkipaikalla (leikkimökki, hiekkalaatikko, keinu) asiakkaan omalla vastuulla.

 

VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

 

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset tulee osoittaa välittömästi loman aikana ja niiden ilmaantuessa tilan väelle. Mikäli asia ei tule ilmoituksen johdosta korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä kohteen omistajalle.

 

  • Ø Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
  • Ø Arvonlisävero voimassaolevan lainsäädännön mukaan.
  • Ø Hinnat sisältävät arvonlisäveron.