ukflag.pngfinland-flag.pngLomahuvila Koivula

Koivulan_pihapiiri

 
Koivula on juuri kunnostettu yli satavuotias iso huvila keskellä merellisen Särkisalon maalaismaisemia. Koivulassa on neljä reilun kokoista "minihuoneistoa", joissa kaikissa on omat minikeittiöt. Makuupaikkoja löytyy 10 + 2 henkilölle. Alakerrassa on lisäksi iso yhteiskeittiö ja oleskeluhuone sekä lasiterassi. Wc:t (2kpl) ja suihkut (2kpl) löytyvät myös alakerrasta. Yläkerrassa on huoneistojen lisäksi aula ja parveke. Parhaiten Koivula soveltuu esim. ystäväperheiden, sukulaisten tai muun porukan yhteiseksi lomakohteeksi. Kesäaikaan Koivulaa vuokrataan viikko- tai viikonloppuvuokralla. Pihapiirissä oleva pihasauna on vuokralaisten vapaassa käytössä. Samoin pihasaunan terassilla oleva kaasugrilli on vuokralaisten käytettävissä.

Vuokraan sisältyy kodinkoneet (mikrot, kahvinkeittimet, vedenkeittimet, silitysrauta, astianpesukone, pyykkikone), astiat ja sänkyvaatteet (peitot ja tyynyt). Liinavaattteet (lakanat ja pyyhkeet) vuokralaisen tulee tuoda mukanaan tai vuokrata ne tilalta. Lakanoiden käyttö sängyissä on ehdotonta. Koivulan pihapiirissä oleva lasten leikkipaikka (leikkimökki ja keinut) on vuokralaisten käytössä omalla (vanhempien) vastuulla.

Lemmikkieläimiä Koivulaan ei saa tuoda ja tupakointi on sisätiloissa kielletty.

Koivula sijaitsee tilalla omassa pihapiirissään ja omassa rauhassaan. Tilan isäntäväen asuntoon ja muihin naapureihin on matkaa n. 200 metriä. Rantaan, josta löytyy laituri ja soutuvene, on matkaa reilut 500 metriä. Lähikaupat, kahvilat ja ravintola sijaitsevat n. 5 kilometrin päässä Särkisalon kirkonkylässä ja Förbyssä. Apteekki, alko, bensa-asema ja marketit ovat 20 kilometrin päässä Perniön kirkonkylässä.

 

 

kotisivuille_koivulan_siskuvat_2008_b.jpgkotisivuille_koivulan_siskuvat_2008_a.jpg

 

 

 

 

 

 

Alakerran lasiterassi 

 

OleskeluhuoneKeittio_2

 

 

 

 

 

 

Alakerran yhteiskeittiö ja oleskeluhuone 

 

WcSuihku

 

 

 

 

 

 

 

 

Suihkut ja wc:t alakerrassa

 

Ruusukamari_2Ruusukamari

 

 

 

 

 

 

Alakerran ("kaksio") ruusukamari 

 

Vihr._kamarin_alkoviVihrea_kamari

 

 

 

 

 

 

Yläkerran "vihreä" kamari ja makuualkovi 

 

Kelt._kamari_alkovi_2Kelt._kamari_3

 

 

 

 

 

 

 Yläkerran "keltainen" kamari ja makuualkovi 

 

Sin._kamarin_alkoviSin._kamari

 

 

 

 

 

 

 Yläkerran "sininen" huone ja makuualkovi 

  

Ylakerran_aula_2
Yläkerran aula 

 

kopio_p9290052.jpgkopio_p9290050.jpg

 

 

 

 

 

 

 Leikkimökki ja pihasauna